• Gratis levering på alle danske bestillinger

  • Hurtig levering inden for 2-4 dage

Om CosDose


CosDose læbebalsam er beriget med naturlige plantefedstoffer fra sheabutter, E-vitamin og olivenolie. Den fugtgivende formel blødgører og reparer læberne, samtidig med at den giver en diskret farve med et skinnende og langtidsholdbart finish. CosDose findes i fem forskellige nuancer.

Dansk brand

CosDose forsøger at lave make-up til noget magisk og sjovt. Vi giver din daglige kosmetiske dosis lidt tryllestøv og pifter dit make-up op, så du kan stråle i hverdagen. Vores mål er at skabe en personlig, og vigtigst af alt en sjov oplevelse, for alle kvinder, når de skal have stillet deres daglige dosis af makeup og skønhed. Vi kender vigtigheden af at føle sig godt tilpas, så derfor leverer vi luksuriøse produkter til en overkommelig pris, som betyder at alle kan være med. Det er vores mål at bevare vores produkter så enkle og naturlige som muligt. Vi bruger derfor ikke hårde konserveringsmidler, sulfater, gluten, phthalater og produkterne er ikke testet på dyr.
Vi er en dansk virksomhed, som startede i efteråret 2016, og har nøje arbejdet på vores produkter således, at vi kan sikre vores kunder den bedste naturlige kvalitet.