• Gratis levering på alle danske bestillinger

  • Hurtig levering inden for 2-4 dage

Betingelser og vilkår


Adresse:

CosDose ApS
Porcelænshaven 26
2000 Frederiksberg.

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra cosdose.dk. Ved at anvende www.cosdose.dk erkender du, at du har læst, forstået og uden begrænsning eller forbehold accepterer at være bundet af disse betingelser. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og CosDose.

Din indvilligelse i rette sig efter og være afgrænset af disse Handelsbetingelser anses for at træde i kraft straks efter første gang du gør brug af www.cosdose.dk. Hvis du ikke indvilliger i at agere under disse Handelsbetingelser skal du stoppe med at bruge websiden øjeblikkeligt. Denne aftale gør sig gældende for dig - brugeren af denne webside og CosDose ApS med CVR nummer 38076582.

Levering & Risiko

1) Levering af varer fra www.CosDose.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. CosDose vil via e-mail meddele dig om, hvornår du kan forvente dine vare(r) vil blive afsendt. Denne meddelelse vil indeholde et anslået leveringstidspunkt, samt enhver grund til, at din ordre skulle blive forsinket. Vi anvender DAO365 og Post Nord til nationale kunder og UPS og GLS til internationale kunder som fragt selskaber. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

2) Hvis varer bliver bestilt udefra Danmark, er det muligt at, importafgifter og skatter kan blive pådraget, så snart varerne er nået til frem til deres destination. CosDose er ikke ansvarlig for disse udgifter, og vi påtager os ikke at udregne eller oplyse om overslagspriser i dette henseende. Hvis du køber varer internationalt, er du tilrådet at kontakte dine lokale toldmyndigheder i det land, som du er bosat i for mere information omkring priser og procedurer.

3) Risikoen for varer bestilt på www.CosDose.dk overgår til køber, når fortrydelsesretten, efter 14 dage fra modtagelsen, er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet efter, at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans/hendes side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skade skal returneres i original emballage.

4) Hvis en vare returneres til os på grund af en fejl i den adresse, som du har opgivet, kontakter vi dig, og afsender vi pakken igen til den reviderede adresse, såfremt du ønsker varen gensendt. Dette betyder at du skal betale for porto, da fejlen tilstede kom på grund af en fejl fra din side.

5) Hvis en vare bliver returneret til os på grund af en hvilken som helts årsag, hvor kvitteringen ikke er blevet udleveret (kunden er ikke til stede, kunden er uopnåelig eller varen bliver afvist), og vores fragtselskab har forsøgt at levere varen, vil du blive afkrævet det samlede beløb, som kan opstå gennem genlevering og andre udgifter der kan forekomme på grund af at varen blev returneret til os.

6) Når en kunde har indtastet sine betalingsoplysninger, bliver pengene kke trukket med det samme, men blot reserveret. Det er først, når varen er sendt af sted, at vi trækker det reserverede beløb.

Fortrydelsesret

7) CosDose yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal CosDose underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og etiket, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til den angivne adresse, du modtager fra kundeservice. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Vi skal bruge et gyldigt bestillingsnummer for returnering, og beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

8) Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

9) Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig med udtagelse af leveringomkostninger), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

10) Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores adresse: CosDose, Porcelænshaven 26, 2000 Frederiksberg.

Reklamation

11) Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra CosDose, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til CosDose. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, CosDose har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge at bytte varen. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for CosDose. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Betaling

12) Hos CosDose kan du betale med: MobilePay, ViaBill, Paypal og følgende betalingskort: VISA, MasterCard eller Eurocard.

Klagemuligheder

13) Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@CosDose.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her www.forbrugereuropa.dk.

Nøjagtige oplysninger

14) CosDose garanterer ikke at alle varer vil være tilgængelige. Lagerangivelser er ikke tilgængelige på websiden, så hvis en vare viser sig at være udsolgt, vil du blive kontaktet af vores kundeservice, for at finde en løsning.

15) Al information vedrørende prisfastsættelse på hjemmesiden er korrekt så snart det er blevet oplyst på siden. CosDose forbeholder sig rettighederne til at ændre priserne og modificere eller fjerne tilbud fra tid til anden, som det er nødvendigt. Vi forbeholder os rettigheder til at opdatere og ændre alle priser efter eget skøn.

16) Prisen for varen er oplyst i danske kroner. Alle priser på websiden inkluderer moms. Beløbet hæves først på din konto, når varen afsendes.

17) Vores ansvarsfraskrivelse fortæller, at ingen del af denne webside er ment som værende rådgivende, og man bør ikke bero på denne websides indhold i henhold til i hvilken som helts beslutning eller handling.

18) I det omfang som er tilladt af loven, accepterer CosDose ikke ansvaret for nogen som helts direkte eller indirekte tab eller beskadigelse, som anses for at være forudsigelige eller påregnelige. Dette inkluderer enhver indirekte, betydningsfuld, specifik, eksemplarisk fejl som stammer fra brug af websiden, samt hvilken som helts information, der eksisterer heri. Brugere skal være opmærksomme på at, at de gør brug af websidens indhold på egen risiko.

Personale datapolitik

19) Vores persondatapolitik fortæller, at for at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Den dataansvarlige kan kontaktes gennem vores kundeservice.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 7. august 2018.